Ecit Services har lang erfaring med løn- og regnskabshåndtering for kirker. 

Vi kan minimere dine manuelle processer og fjerne unødig administration.

Vi har arbejdet med kirker i 10 år og har i dag dedikerede teams der varetager hhv. Regnskab og løn. Vi anvender regnskabssystemerne, Brandsoft og Skovbo Data som er udviklet specielt til den danske folkekirke, til lønhåndtering anvender vi det nye FLØS.

Vi har samarbejde med en lang række Menighedsråd, hvor vi står for den daglige administration og sikrer rapportering forud for kvartals- og årsregnskab. Her deltager vi i Meninghedsrådsmøder og præsentere regnskaberne.

Vi står for håndtering af den årlige budgetproces og yder rådgivning til formænd, kasserer og kontaktpersoner vedr. de specielle regler og administrative forhold der er i følge folkekirken.

Ecit Services har udviklet et system ved navn EC-DOX til elektronisk fakturahåndtering.
EC-DOX håndterer modtagelse, godkendelse, bogføring, betaling og arkivering af faktura på en nem og hurtig måde. Det minimerer de manuelle processer og fjerner unødig administration. Læs mere om EC-DOX

Specialister med dybdekundskab

For at kunne give dig en dybere fag kompetence har vores team dannet deres egen afdeling. Vores ansatte består af dedikerede fagpersoner med mange års erfaring indenfor regnskab, IT og forretningssystemer. Vi vil gerne høre fra dig og bistå i processen med valg af leverandør.

Jeg vil vide mere om brancheløsninger!