Ecit Services har spidskompetencen når det gælder komplekse overenskomster.

Vi varetager alt omkring løn og har erfaring med netto- og bruttolønsberegnere DIS/DAS som er specielt udviklet til søfart.

Der findes mange særlige overenskomster der gør sig gældende for rederier og specielt færgerederier. De mange og komplekse overenskomster kan integreres individuelt med special udviklede fagsystemer og udgøre grundlag for et godt workflow, rapportering og dokumenthåndtering.

Ecit Services har et specielt dedikeret færgeteam, der varetager alt omkring løn, og har erfaring med netto- og bruttolønsberegnere DIS/DAS som er specielt udviklet til søfart.
Ydermere har vi stærke kompetencer indenfor opsætning af vagtplansystemer og de specielle beregningsregler som skal være gældende for den påmønstret besætning, hvad enten der sejles i nationalt og/eller internationalt farvand.
ECIT Services anvender Lessor NAV, som er særdeles velegnet til håndtering af DIS overenskomster.

Specialister med dybdekundskab

For at kunne give dig en dybere fagkompetence har vores team dannet deres egen afdeling. Vores ansatte består af dedikerede fagpersoner med mange års erfaring indenfor regnskab, IT og forretningssystemer. Vi vil gerne høre fra dig og bistå i processen med valg af leverandør.

Jeg vil vide mere!