Kvalitet

Med høj kompetance og førsteklasses services.

Pålidelighed

Gode rutiner og solide processer giver dig sikre leverancer på det rette tidspunkt.

Gennemsigtighed

Vi viser dig hvordan vi arbejder, så du ved hvad du kan forholde dig til.

Entreprenørskab

Vi er selv entreprenører og ved hvad der kræves af innovation og virksomhedsdrift.

Om Ecit Services A/S

Ecit Services A/S blev dannet d. 3 juli 2018 som en fusion af selskaberne ”NK Løn og Regnskab A/S” og ”Matin Partners A/S”. Ecit Services har en klar intention om at blive en signifikant “spiller” i Norden inden for outsourcing af regnskab og løn, sammen med Ecit Group.

NK Løn og Regnskab.
NK Løn og Regnskab startede i 2006 og har siden da tilbudt outsourcing af regnskab og løn til private og offentlige kunder. Helt fra starten har intentionen været at varetage bogholderiet og lønbehandling for kunderne, enten hos dem selv eller i vores eget “Financial Shared Service Center”.  Gennem årene har virksomheden varetaget opgaver i en lang række brancher og har kompetence i de fleste finanssystemer på det nordiske marked. I 2009 begyndte virksomheden at tilbyde administration til kirker, som fortsat er et stort nichéområde. I 2015 etableredes et lønteam med 100% fokus på lønhåndtering. Dette betyder at vi i dag har en dedikeret løngruppe som varetager lønhåndteringen i en lang række virksomheder fra den lille håndværker til store komplekse rederier med mange overenskomster.

Matin Partners.
Matin Partners startede i 1998. Formålet har fra starten været at yde virksomhedsrådgivning indenfor ledelsessparring, selskabsforhold, rapportering og kapitalstyring. Virksomheden har derfor over årene haft solid fokus på at skabe værdi for kunderne baseret på sammenstillingen af de daglige finansielle transaktioner, som virksomheden også har varetaget for sine kunder gennem årene.  I 2004 indgik Matin Partners  i et forretningssamarbejde med Science Park DTU (tidligere Scion DTU) og flyttede ind i forskerparken i Kgs Lyngby. Matin Partners har herigennem hjulpet adskillelige teknologi-virksomheder med rådgivning og administration, løbende rapportering men i særlig grad selskabsstruktur, kapitalrejsning og styring.

Ecit Services
Sammenlægningen af de to virksomheder i 2018 betyder at Ecit Services i dag fremstår som en stærk løn- og outsourcing-partner, der kan varetage hele økonomifunktionen i en virksomhed – fra daglig bogføring, lønhåndtering til rapportering, årsregnskab og skat. Yderligere kan Ecit Services stå for implementeringen af jeres tidsregistrerings-, løn-, regnskab- og workflow systemer for derved at skabe et miljø, der kan effektivisere og optimere dagligdagen.

Vi kan normalt starte op inden for få dage, uanset om kunden mangler ressourcer for en kort periode eller der ønskes en permanent outsourcing løsning.

Ecit Services arbejder ud fra konceptet om, "kunderne i centrum". 
Vores fælles værdier: Kvalitet, Pålidelighed, Gennemsigtighed og Entreprenørskab.

Det der kendetegner Ecit Services:

Respekt: Vi behandler både kunder og kolleger med respekt, og er åbne og forstående for hinandens forskelligheder.

Pålidelighed: Vi er til at stole på. Du ved hvor du har os.

Kompetencer: Vi har fokus på at udvikle os løbende og styrke vores færdigheder, hvorfor vi også gerne deltager i kurser, som kan udvikle vores faglige kompetencer.

Teamånd: Vi arbejder på tværs af kundeopgaver og forsøger hele tiden at være opdateret, således at vi kan hjælpe hinanden i travle perioder.

Ledelsen

Henrik Kryger
Direktør

Daglig ledelse i Ecit Services med fokus på salg, opstart og lønteam. 
Virksomhedsrådgivning inden for generel økonomistyring, opstartsprojekter indenfor løn-og regnskabsoutsourcing.

Uddannelsesmæssig baggrund som cand. merc. med speciale i økonomistyring fra Copenhagen Business School.

Tidligere CEO og CFO stillinger i en række private virksomheder, samt flere ledende stillinger inden for økonomi og forretningsudvikling i Danmark og udlandet.

En del af ledelsen i NK Løn og Regnskab siden 2014

Kontakt på mobiltelefon (+45) 40 10 32 30 eller hk@ecitservices.dk

Peter Gjerding
Direktør

​Daglig ledelse i Ecit Services med fokus på regnskabsteam, kvalitet og rådgivning.

Virksomhedsrådgivning inden for ledelsessparring, selskabsforhold, rapportering og kapitalstyring.

Uddannelsesmæssig baggrund som statsautoriseret revisor (deponeret beskikkelse) og cand. merc. aud. fra Copenhagen Business School.

Tidligere CEO og andre ledelsesroller herunder bestyrelse fra en række virksomheder inden for rådgivning, service og produktion.

En del af ledelsen i Matin Partners siden 1998.

Kontakt på mobiltelefon (+45) 31 68 38 00 eller pg@ecitservices.dk