Ecit Services tager ansvaret for hele økonomifunktionen i din virksomhed.

Med os kan du være sikker på, at du altid får personlig opfølgning af dedikerede  regnskabsmedarbejdere og vi er altid opdateret indenfor gældende lovgivning.

Med Total regnskabs outsourcing behøver du i princippet ikke at have din egen økonomifunktion. Du kan trygt overlade opgaverne til os som vi varetager enten fra vores kontor, eller hos dig på din lokation. Vi samarbejder med dig og dine medarbejdere på tværs af virksomheden.

Som en naturlig del kan du få en dedikeret "økonomichef (CFO)" med i pakken. CFO deltager på ledelsesmæssigt niveau, med opfølgning på regnskab og dets værdier – hos dig eller via telefon og mails.

Vi sætter os grundigt ind i dit forretningsområde og giver ledelsesmæssig sparring for at synliggøre lønsomheden og eventuel optimering. En gennemgang af din forretning og økonomistyring er ofte udgangspunktet for en dialog og munder ud i en handlingsplan, som også kan medføre et behov for at kapital. Derfor kan vi også hjælpe med at tage initiativer til møder med bank og/eller investorer, hvor vi sammen fremlægger en forretningsplan og et budget.

Specialister med dybdekundskab

For at kunne give dig en dybere fag kompetence har vores team dannet deres egen afdeling. Vores ansatte består af dedikerede fagpersoner med mange års erfaring indenfor regnskab, IT og forretningssystemer. Vi vil gerne høre fra dig og bistå i processen med valg af leverandør.

Jeg vil vide mere!